Ahoj kamarádi,
další rok je pryč a člověk se jen diví, jak je to možné, že to tak rychle uběhlo. Doufám, že pro všechny z Vás byl rok 2018 úspěšný, a že šťastné a radostné události převážily nad těmi smolnými a smutnými.

Vše neuvěřitelně rychle běží a vyvíjí se. I náš virtuální svět, bez kterého se již nelze obejít, doznal významných změn. Pokrok nezastavíš, a tak dle hesla: “Kdo chvíli stál, stojí opodál“, jsem přistoupil k rekonstrukci našich webových stránek. Proč to dělám a co nám to přinese? Kromě modernějšího vzhledu a možnosti pohodlně prohlížet stránky na všech zařízeních (říká se tomu Responzivní web), budou nové stránky přizpůsobeny pro spolupráci se sociálními sítěmi. Stránky jsou naprogramovány jako redakční systém, takže budou více otevřeny pro jejich návštěvníky. Doufám, že se zde podaří rozběhnout diskuzní fóra a že i Vaše příspěvky a fotografie se budou prezentovat na novém webu. Možná i komentáře Rádia Cheyna zde najdou své místo. Možností je bezpočet. Nyní jen záleží na mé šikovnosti a píli, jak se vše rychle povede přivést k životu. Grafika a základní struktura je již hotova. Zbývá převést původní data a nastavit komunikační kanály. Abych Vás alespoň trochu natěšil, připojuji malou ochutnávku ve formě obrázku úvodní obrazovky nového potápěčského webu.
Mějte se všichni moc fajn, prožijte v klidu a spokojenosti vánoční svátky a do nového roku přeji hlavně zdraví a štěstí.

Vše dobré přeje Jindřich R.

 

Žádné komentáře

Přihlásit se a odeslat komentář