Vážení kamarádi, tak už je to tady, již tento pátek se uskuteční očekávané setkání členů, bývalých členů a příznivců našeho klubu.

Jen pro úplnost datum a místo setkání je: 9.-11. 9. 2011 v pěkném prostředí Slapské přehrady u obce Stará Živohošť v hotelu Atlantida.
Organizační výbor byl pilný a připravil pro Vás mnoho zajímavého.

Zde je poslední verze programu (změna vyhrazena):

Pátek 9.9.2011
18.00 – 20.00 příjezd, registrace a ubytování.
Účastníci, kteří přijedou v pátek později, musí informovat organizátory (nejlépe Mirka Netrefu tel. 602 335 827), aby mohli zajistit vyzvednutí klíčů od rezervovaných pokojů. Recepce se zavírají v 20.00 hodin. U sousedního hotelu s chatičkami již v 19.00 hodin. To platí i pro sobotu. 19.00 – 20.30 Večeře.
Večeře se vydávají individuálně v restauraci hotelu. Je k dispozici kompletní jídelní lístek. S ohledem na vyšší počet účastníků doporučujeme výběr z hotových jídel, jinak s určitou trpělivostí je možno objednat cokoliv.
20.30 Večerní program.
Slavnostní zahájení a projevy několika předsedů klubu. Následuje diskuze a první část promítání filmů (Xenie, Kuba 83, Jugo, střihový záznam klubových akcí). Dále volný program. Přátelská posezení.

Sobota 10.9.2011
7.30 – 9.30 Snídaně a lízání si ran po pátečním juchání
9.00 – 12.00 Dětské dopoledne. Pro děti je zamluveno ohrazené hřiště, kde proběhne mnoho soutěží a her. I pro dospělé, kteří nechtějí absolvovat promítací maratón, se určitě něco najde. Kromě od rána otevřené restaurace je možné využít hotelem nabízené aktivity, jako stolní i velký tenis, bowling, minigolf a jiné. Někomu postačí procházka s přáteli po krásném okolí Živohoště.
9.30 – 11.30 Promítání filmů a foto pro vytrvalce (střihový záznam klubových akcí).
12.00 – 14.00 Oběd. Vedoucí restaurace přislíbil, že není nutné provádět objednávky předem, takže bude pro všechny k dispozici kompletní jídelní lístek s jídly hotovými i minutkami. Prosím, bude nás hodně, tak nenechávejte oběd na poslední chvíli. I zde platí preferovat výběr z hotových jídel.
14.00 – 17.30 Odpolední soutěžení pro mladé i starší. Pokud nebudou padat trakaře, máme pro Vás připraveny soutěže u vody i ve vodě. Vezměte si prosím plavky a ABC výstroj. Legrace bude veliká.
17.30 – 19.30 Večeře
19.30 - 21.00 Večerní program. Přivítání později došlých hostů. Vyhlášení výsledků soutěží. Druhá část projekce (Jugo 86, střihových záznam klubových akcí, B17-Calvi).
21.00 - ? Volný program. Juchání až do rána. K poslechu a možná i k tanci bude hrát kapela pod vedením kapelníka Václava Smrže. Pro zpříjemnění večera bude připraveno pečené selátko + krůtička na účet organizátorů.

Neděle 11.9.2011
8.00 – 10.00 Snídaně a exhumace po sobotním veselí.
10.00 – 12.00 Opakovaná projekce (pro neodbytné zájemce program dle hlasování a možnost procházky k vyplavení zbytkového alkoholu).
11.00 – 14.00 Oběd Po té už jen slzičky a loučení

V prostorách sálu a předsálí bude vystaveno třicet souborů fotografií ze života klubu. Mnoho z Vás jste svá fota zaslali. Díky. Originály vám zde vrátíme. Kdo si třeba zapomene doma brýle, či z jiných důvodů si fota na výstavce neprohlédne, nemusí si zoufat. Ku příležitosti setkání byla vydána 2 CD obsahující kroniku klubu a všechny vystavené soubory fotografií. Výstavku doplní i pár vzácných artefaktů, pokud máte doma něco zajímavého, přineste s sebou. Všichni účastníci se mohou těšit na upomínkové předměty. K zakoupení budou výroční trička, na kterých se snad každý najde. Pro snadnou orientaci a přehled nad účastníky akce jsou pro všechny hosty vytištěny akreditační cedulky. Cedulka obsahuje jméno a hlavně číslo hosta. Na toto číslo Vám bude otevřen v restauraci účet. Pochutiny a tekutiny tak nebudete muset platit po každém objednání, ale až večer na konci Vaší konzumace. Domníváme se, že to zpříjemní a hlavně zrychlí Vaše obsloužení. Cedulky společně s propagačními materiály a vytištěným programem obdržíte při registraci. Na závěr veliká výzva! V minulých dopisech jsme Vás žádali o zaslání Vašich fotografií. Jednu současnou a druhou fotografii z doby, kdy jste se poprvé setkali s potápěčským sportem či klubem. Fotek se pár sešlo, a to i dost nápaditých, ale pořád je jich málo. Prosím prohledejte šuplíky a pošlete něco. A pokud to už nestíháte, přivezte fotografie s sebou, místečko na tablu se určitě najde (bez fotografií nebudou dárečky). Pro zajištění autenticity akce žádáme všechny o zápis do pamětní knihy, která bude uložena v sekretariátu. Doufáme, že každý účastník obohatí klubové relikvie o drobnou kresbu či veselý příběh z činnosti klubu či jeho členů. Každý takový zápis bude odměněn pamětním listem z naší velkolepé klubové akce. Moc Vám děkujeme za pozornost a těšíme se na Vaši účast

Za přípravný výbor tohoto setkání Vás zdraví Arnošt Navrátil Mirek Netrefa Jindra Reichmann Kontaktní emaily:

miroslav.netrefa@arealpm.cz

mirek@netrefa.com

arnost.navratil@seznam.cz

jindra@comes.cz

jindrich@reichmann.cz

 

Žádné komentáře

Přihlásit se a odeslat komentář