Na konci roku se mi dostala do rukou (lépe řečeno do počítače) úžasná věc, naskenovaná kronika klubu. Samozřejmě jsem věděl, že kronika existuje, ale nějak jsem na to pozapomněl. Její opětovné zhlédnutí mě naplnilo nadšením a nostalgií zároveň. Je úžasné, jak jsme byli mladí, krásní, zaujatí pro věc a nadšeni pro potápění (až na to mládí nám určitě všechno ostatní zůstalo). A tak kvituji s povděkem, že Míra dostal tento geniální nápad a

kroniku nechal převézt do nul a jedniček tak, abychom ji mohli prolistovat v naší současné virtuální realitě.

Sice budeme ochuzeni o šustění zažloutlého kartonu a o vůni zaschlé rozlité kávy, ale to snad vyváží to, že si kroniku budeme moci prolistovat kdykoliv, kdekoliv a možná i všichni najednou. Však než se tomu tak stane, musím vyřešit pár technických problémů (třeba jak dostat tak velké listy kroniky na malé webové stránky) a také budu potřebovat souhlas autora Arnošta Navrátila, zda tuto interní klubovou záležitost mohu vypustit do veřejného prostoru. Doufám, že se vše zdaří a že se všichni, co s naším klubem sympatizují, budou moci podívat prostřednictvím klubové kroniky do historie našeho klubu.

No a než se to vše podaří, připravil jsem pro Vás malý kvíz.

Jedna z fotografií kroniky zobrazuje legendární ragbyové družstvo (tenkrát jsme Budějovičáky ještě běžně poráželi). Uhodnete všechny členy družstva? Můžete se zeptat svých otců či matek. Dědečky a babičky vynechejte tak staré to zase není. Mohu jen napovědět, že letos to bude 25 let, co jsme se stali vítězi turnaje o pohár 17. listopadu a mistry československé ligy. Své odhady a vtipné komentáře prosím zapište do diskuze jako komentáře pod tento příspěvek. Doufám, že se všichni pobavíme.

Zdraví Jindřich   

 

Odměna

(Pavla Chládková, 8. 1. 2009 18:54)

Joo, pusinka na čelo od takových fešných mladíků..., leda ale ve stejném sportovním oblečku a asi s příčeskem..

No vidíte, jak jste šikovná děvčata

(Jindřich, 6. 1. 2009 18:19)

a odměnu, o té jsem ještě nepřemýšlel. Možná pusinku na čelo od každého poznaného chlapíka. A nebo tu mám ještě láhev "Dahabské medovice" z Tachova co vy na to? A nebo obojí?

Je to jednoduchý jak facka

(Laďka, 6. 1. 2009 17:41)

Právě se zapojením fantazie jsem zvládla všechny, který znám (kromě Leška) - kucíí, vypadáte furt stejně! - jaká je odměna?

To jsme byli ale krásní a šikovní

(Martin, 6. 1. 2009 16:17)

Jasnačka že poznám všechny, jen koukám že jsme hráli za jinou váhovou kategorii..... (o:

No konečně,

(Jindřich Reichmann, 6. 1. 2009 16:08)

už jsem si myslel, že nám to nefunguje.
Pavla získává první bod. Poznala Mirka Netrefu (druhý stojící z leva) A co ti ostatní? Minimálně dalších pět je možné považovat za stále aktivní členy klubu. Tak se snažte, bando!

Fakt dobrý

(Pavla Chládková, 6. 1. 2009 14:54)

I při nejlepší fantazii, poznám jen pár mladíků...
a že by někdo koupil Mirouškovi tričko bez břicha ???

Žádné komentáře

Přihlásit se a odeslat komentář