Plesání v Suchdole

Tak se nás sešlo docela dost. Jelikož ten minulý ples v roce 2008 měl veliký úspěch, není se ani čemu divit. Odhadem čtyřicet potápěčů a jejich příznivců se usadilo u improvizovaného stolu z překrytého biliáru. Děvčata měla přrkrásné róby a účesy (musím vyzdvihnout Ivetku, vskutku umělecké dílo) a pánové v kvádrech, no prostě hóóch společnost.

Atmosféra byla úžasná. Při předtančení se nám tajil dech a nejednomu staříkovi srdce pookřálo. Muzika hrála standardně, možná zvuk byl trochu příjemnější (vloni to bylo jaksi přeřvané). Skotačili jsme na polku, valčík i tango a svíjeli se pří Katapultech, Chinaski a Olympicu. A tombola, to byl vrchol. Mám pocit, že zbytek sálu považoval potápěče buď za prominenty či spíše za podvodníky, co podplatili porotu. Když si Míra přinášel již pátou výhru v řadě, křičel dav: „Dejte jim to všechno a nezdržujte!“  A Terezka to samé, po páté vyhrané lahvi Jack Daniel's odmítla pro výhry chodit. Po tombole jsem si užil již pouze jednu rundu tanečků. Brzy ráno mě čekala cesta do Rokycan na soutěž focení v bazénu. A protože se letos fotily akty, nechtěl jsem to zmeškat. Ale to už je jiná story, o které určitě uslyšíte.
Nevím, jak ples skončil, ale předpokládám, že podobně jako vloni, to nás ve tři ráno prosili nešťastní pořadatelé, abychom si ty doutníčky na rozloučenou dokouřili venku a nechali je v klidu umřít.
 
V galerii naleznete pár obrázků. A má-li na ples někdo jiný názor, napište to do diskuze.
            
 
                                                                                  Mějte se fajn Jindřich

Žádné komentáře

Přihlásit se a odeslat komentář

„Nejlepší způsob, jak pozorovat ryby, je stát se sám rybou.“

Jacques-Yves Cousteau

Social media
O nás

Potápěči FA © 2023.