Klubová veselice a oslava 50-tin Jindřicha Reichmanna. Doplněno!

Milí kamarádi,
dovoluji si Vás pozvat na oslavu svých narozenin, která se uskuteční 12.-14.6. v tvrzi Holešice poblíž Orlické přehrady www.tvrzholesice.cz. Ubytování je možné v chatičkách po čtyřech nebo v pokojích, ty jsou většinou po šesti. Oboje připomíná noclehy v pionýrských táborech, ale jednu či dvě noci se to snad vydržet dá.

Samotnou oslavu plánujeme na sobotní podvečer, ale samozřejmě přijíždět můžete už v pátek večer nebo v sobotu dopoledne. V okolí je spousta zajímavých míst pro pěší výlety, kola i motorky (pokusíme se připravit různé varianty výletů a táborovou soutěž). 

Pět minut od tvrze je jezero a doufáme, že bude počasí  na koupání, případně můžeme zajistit i jízdu parníkem nebo přivézt čluny.  Jinak v objektu je hřiště na volejbal, pingpongové stoly apod. Záleží jenom na nás, čemu kdo dá přednost.

Na sobotu večer je nachystána oslava s grilováním prasátka, pivem, vínem a muzikou. Předpokládáme, že budeme slavit venku na dvoře u stolů se slunečníky. Pokud nám to počasí nedovolí, bude pro naši oslavu k dispozici velký sál.

V tvrzi je možné dohodnout i ostatní stravování, snídaně, obědy, večeře nebo individuálně i další místa ke spaní. Martin rozešle hromadný email, kde Vás žádáme o potvrzení účasti. Je to dost důležité, abychom Vám moli zavčas rezervovat dostatečný počet lůžek. Lokalita je velmi atraktivní, takže je o ni velký zájem. Přesnou rezervaci musíme udělat začátkem května, pak si pan vedoucí, zbylou kapacitu obsadí sám a na Vás by mohlo zbýt pouze místo pro stan. Pište prosím tedy co nejdříve. Zde je adresa: iva.reichmannova@comes.cz  Iva to má totiž celé na starosti. 

Mějte se moc hezky. Těším se na Vás, Jindřich R.

Žádné komentáře

Přihlásit se a odeslat komentář

„Nejlepší způsob, jak pozorovat ryby, je stát se sám rybou.“

Jacques-Yves Cousteau

Social media
O nás

Potápěči FA © 2023.