Ahoj lidi, 

v této době naprostého chaosu je skvělé, že Martin sebral veškerou odvahu a pustil se do organizování potápěčské expedice do Egypta, a to na sklonku tohoto roku. Domluvil pronájem lodi a stanovil termín. Co více dodat. Všem držím palce, ať to vyjde! 

Kdo nečetl Martinův e-mail, tak tady je:

Ahoj ploutvonožci a jiná zvířeno,

vypadá to že vymknuta z kloubů doba šílí a tak je potřeba udělat něco stejně praštěného a vyrazit se ponořit do světa ticha. Tož mě tedy napadlo vyrazit do Egypta, neboť stále ještě létá přímý spoj Praha – Hurgada a taky zpět. Po velmi dobrých zkušenostech z našeho posledního potápění v Egyptě jsem se opět obrátil na Petru a Pavla Šenkových. A tak nabízím následující možnost:

potápění na týden v Rudém moři – jižní okruh - BROTHERS (zde popis lokality), DAEDALUS, ELPHISTONE  

termín: zatím je potvrzený 21-28.11. 2020, ale ještě poptávám  28.11. – 5.12. 2020 (nyní je již schválen termín 28.11. – 5.12. 2020, pozn. red.)

cena :    pokud zaplníme celou loď  - tj. 24 člověků, tak cca. 25 500,- Kč, pokud nezaplníme celou loď , tak cca. 28 500,- Kč – potápění, loď, letenka.

Podmínkou odjezdu  je negativní test na Covid a pozitivní přístup k cestování , potápění a kamarádům.

Vzhledem k současné situaci není lepší  karanténa , než být s kamarády na lodi nebo pod hladinou, a tak se hluboce zamyslete a dejte mi pokud možno co nejdříve – nejlépe  do konce týdne vědět, kdo máte chuť zase jednou zažít potápění v Rudém moři  bez davů s navrácenými mořskými potvorami do jejich přirozených domovů. 

Pokud máte zájem, napište mi prosím který z výše uvedených termínů vám vyhovuje víc. A to je všechno, pište, volejte, skypujte, posílejte holuby.

těším se na vás  a čus bus

Martin

e-mail: martin@pad36.cz

Žádné komentáře

Přihlásit se a odeslat komentář

„Nejlepší způsob, jak pozorovat ryby, je stát se sám rybou.“

Jacques-Yves Cousteau

Social media
O nás

Potápěči FA © 2023.