V sobotu 9. dubna vyplouváme s dalším už pátým ročníkem potápěčské aukce! S jarním úklidem doma určitě najdete věci, které se budou hodit někomu jinému a ještě se výborně zhodnotí ve prospěch plavců vozíčkářů.

Začínáme odpoledne v aukční síni u Netrefů, přineste si koruny, eura či jinou platnou měnu. Nechte se unášet na vlnách dvou nejlepších licitátorů v Praze - Márou Šoltíkem a Martinem Kůsem. Zabojujte a předmět, který si vyberete v aukčním katalogu (viz příloha) bude Váš - čím Vás víc bude stát, tím pochopitelně líp :-). No a co na sebe? Tentokrát je téma "Evropská unie". Na místě dostanete potvrzení o daru, takže si ještě o hodnotu vydražených předmetů můžete snížit svůj daňový základ. Veškeré prostředky půjdou jako obvykle ve prospěch občanského sdružení KONTAKT bB.

KONTAKT bB v několika větách:
Unikátní projekt plavání tělesně postižených.
• 300 osob s tělesným postižením zapojených každoročně do programu.
• Plave se ve střediscích Praha, Brno, Karlovy Vary a České Budějovice.
• Díky školicímu programu KONTAKTU bB plavou tělesně postižení i v dalších osmi místech v ČR.
• 1000 plavců s tělesným postižením se naučilo plavat díky metodické řadě Kovář-Nevrkla, vytvořené zakladateli programu.
• Na třech paralympiádách, třech mistrovstvích světa a čtyřech mistrovstvích Evropy získali plavci KONTAKTU bB 51 medailí.
• Tři zlaté medaile Martina Kováře v Aténách 2004 jsou historicky největším úspěchem českého sportovce na Letních paralympijských hrách.
Napsala Jitka Volková                                Fotogalerie

Žádné komentáře

Přihlásit se a odeslat komentář

„Nejlepší způsob, jak pozorovat ryby, je stát se sám rybou.“

Jacques-Yves Cousteau

Social media
O nás

Potápěči FA © 2023.