Ahoj lidičky,
Tak jsem onehdá pojal nápad naučit se trochu déle vydržet pod vodou, když už jsem ten „potápěč“.
A jak jsem posléze zjistil, tak jsem nebyl sám a pár lidiček z klubu  už si to  s úspěchem i  vyzkoušelo a tak nabízím následné:

P.S. ještě pro inspiraci obrázek jak je hezky na moři v Digači

Domluvil jsem se s Martinem Zajacem http://www.divers.cz/potapeni/freediving-team-divers, který trénuje freediving, že speciálně pro náš klub udělá kurz a to v této podobě:

Někdy během jara příštího roku nám udělá základní školení na pár hodin na bazénu v Suchdole /pokud jste to ještě nestihli zaznamenat, tak s námi chodí každý čtvrtek trénovat do půlky bazénu/, a pak v posledním týdnu v srpnu 21.8 – 28. 8. 2010 udělat kurz v Chorvatsku. Domluvili jsme se, že to pojmeme dostatečně pohodově a rekreačně a tak jsem zamluvil dva domy na Pelešaci ve vesnici Dingač. Celková kapacita je 20 postelí a kdo bude chtít natrénovat potápění na nádech , tak se bude věnovat výcviku, kdo to bude chtít pojmout jako dovolenou, tak mu v tom určitě nic nebrání. Pokud budete chtít ponořit tělo do vody s přístrojem, je hnedka o 500 m dál slovenská báze kterou tam má Peter Kulan.

Pro inspiraci koukněte sem – http://www.antodingac.cz/   byli jsme v těch apartmánech několikrát s Namurama a je to tam opravdu velká pohoda a dostatečně daleko od dalších turistů.

Prosím napište kdo byste se chtěl přidat, ať si můžeme užít slušnou společnost na kterou jsme si už za ta léta společných dovolených zvykli..  (o:

A to je fšechno
Čus bus Martin                    8. 12. 2009

 

Žádné komentáře

Přihlásit se a odeslat komentář

„Nejlepší způsob, jak pozorovat ryby, je stát se sám rybou.“

Jacques-Yves Cousteau

Social media
O nás

Potápěči FA © 2023.