Ahoj kamarádi,
dnes to mám opravdu lehké, nemusím si totiž lámat hlavu s komplikovanými komentáři. Velice pěkně a výstižně okomentoval sobotní akci Marek Š. Ani na chvilku jsem nezaváhal a vyvěšuji sem jeho vtipné hodnocení. Snad se zlobit nebude. 

Vážení podvodníci a jiná zvířeno,
chtěl jsem vám poděkovat za reakci na drobný impuls ohledně účasti na 40. Turnaji 17. listopadu.   

Nejen, že jsme se sešli a to za účasti nevídané. Muset střídat i lidi na střídačce, to se hned tak nevidí. Navíc z původně navrhovaného "přáteláku" se díky vaší aktivitě stala nefalšovaná účast na jednom kole ligy. A co víc - vezeme si domů bronz s B ligy SMEKÁM. 

Takže nejen, že jste neudělali ostudu - myslím, že to byla účast více než důstojná. Zub času sice hlodá, ale na vašem zápalu a odhodlání toho moc neukousl. Bojovali jste jako lvi a chvílemi i ta hra vypadala, jako že se stále chodí trénovat. Mnoho našich soupeřů očividně podcenilo srdnatost staříků a měli se co ohánět. Dokonce jeden tým, si chtěl stěžovat, když viděli toho divočáka s jedničkou na čepici a jménem Navrátil na dresu. Namítali, že jsme si dohodli tým 40+ a takový vyjančený mladíci patří do juniorky. (Nechal jsem je zaplatit kauci a zmizel jsem na "céčko")

Závěrečná seance na "C"éčku se vydařila. Takže děkujeme všem, kdo zamakali : Štěpán - perfektní turnaj, Míra "céčko", Růža organizace, Vítek za repre "juniorů i starých pák", Carlos za Plíhalování, Jindra - fotky pro naši chabou paměť. Jen tak mimochodem, všechny jsem si napsal na soupisku turnaje 17. listopadu 2025 (omlouvá pouze úmrtní list podepsaný oběma rodiči). Vaše připomínky, že jsem to celé zpumprdlíkoval a sám si dorazil až na úplný závěr, přehlížím, jelikož sami jste strůjci. ;-) 

Jak píše Balů, "dost bolo keců". Bylo to fajn a moc se těším na hromadnou fotku celá FA/TJCZU/mladý/starý a pitomý.

Judr. MáraKáraSuperŠkvára

Lehká rekapitulace odpovědí na mé otázky před turnajem (pamatujete si je ještě?):     

- většině lidí ploutve konzervované suchdolským chlorem nezplesnivěly (zato nohy, už byly v pokročilém stádiu)
- čepičku jsme zavázali podle návodu na you tube skoro bezchybně 
- cestu na bazén našli skoro všichni , ale na "céčko" se kufrovalo. O cestě z céčka nemám informace. 
- na dno se potopila většina hráčů, někteří i dvakrát
- balon nám sebrali dřív, než jsme si ho stačili potěžkat
- lidem se ani střídat nechtělo, protože jen vylézt na břeh - byla dřina
-Viktor se stále vzteká. Kráááásně. Jen jeho otázka "kde sakra byla obrana ?" mi přišla trochu monotematická asi si na nic    jiného nevzpomněl.  
- většinou jsme hráli na bránu soupeře, za čož nás obvodní lékař jistě rád pochválí
- klakson, jsme i přes nedoslýchavost, slyšeli velmi dobře, jelikož přerušení hry bylo příjemným zpestřením "splávkování"  

  A ještě jedna zpravodajská informace, kterou též uveřejňuji bez souhlasu autora.

Hlásí se poturnajové Rádio Cheyna,

tak jsme si užili ponejprv turnaj a nadále oslavu 40. výročí turnaje o Pohár 17. listopadu a to v kruhu klubově rodinném a hlavně za herní účasti nejstaršího účastníka turnaje a zároveň jediného účastníka prvního tohoto turnaje v roce 1975 pětasedmdesátiletého rtuťovitého mladíka Arnošta Navrátila. Stalo se však již podruhé, že v předvečer našeho turnaje se dějí věci, které hýbou světem. Před šestadvaceti lety se v předvečer našeho turnaje sešli studenti na Albertově a následně pokračovali na Národní třídu. Co následovalo, si již všichni určitě pamatují. Veskrze to byla záležitost, když pomineme bitku na Národní třídě, zcela pozitivní. Zhroutil se již delší dobu nefunkční komunistický režim. O události, která se stala v předvečer letošního turnaje, se to bohužel říci nedá. Šokující události, které navždy proměnili stávající Evropu. Po mnoho let od listopadu 89 jsme si v poklidu menším či větším užívali radostí života, bez ohledu na to, co se dělo jinde ve světě. Sice jsme tušili, že to není jako sovětská vojska, na věčné časy, ale takovýto rychlý konec nikdo nečekal. Již skoro rok trvající invaze migrantů nás sice trápila v myšlenkách, nikoliv však evropskou reprezentaci. Probuzení po tomto pátku bylo drsnější než kdy jindy. Nezbývá než doufat v lepší budoucnost než tu, která se nám představovala o tomto víkendu. …

Malou fotoreportáž z turnaje a následné oslavy naleznete zde.  Zdraví Jindřich 

Žádné komentáře

Přihlásit se a odeslat komentář