7. listopad je opravdu zajímavé a významné datum. Nám dříve narozeným bylo toto datum vtloukáno do paměti totalitním režimem jako počátek Leninovy socialistické revoluce v Rusku. Pohledem do Wikipedie ale zjistíte, že 7.11. se stalo neuvěřitelně mnoho zajímavých a významných událostí. Ale pozor! jedna tam stále ještě chybí. 7.11.1940 se narodil zakladatel našeho klubu, potápěč a výborný kamarád Arnošt Navrátil.

Arnošte gratulujeme !!!

Žijeme nyní v divné době. Všude vládne strach a obava o zdraví naše, a hlavně zdraví našich blízkých. Co si budeme nalhávat, každý již máme na hrbu těch několik křížků a o našich blízkých ani nemluvě. Opatrnost je tedy určitě na místě. Mocným našeho státu to konečně také došlo, a tak osobní gratulace a oslavy musíme posunout na neurčito. Bariéry této doby však hladce překoná sounáležitost, empatie a nadšení udělat někomu radost. A když ne osobně, tak alespoň na dálku můžeme vyjádřit to, co srdce velí.

Děkujeme Mirkovi za jeho nápad a následně celé jeho rodině za neuvěřitelnou trpělivost a píli při zpracování videozdravice, kterou ti Arnošte s nesmírnou radostí posíláme.

Virtuální zdravice k 80. výročí narození Arnošta Navrátila:

Ještě jednou vše nejlepší za všechny kamarády ti přeje Jindřich   

Žádné komentáře

Přihlásit se a odeslat komentář