Rok 2020 se chýlí ke konci a kalendářům na stěnách zbývá již jen několik listů. To je čas, kdy parta nadšenců pod vedením našeho předsedy probírá své archivy podvodních fotografií, aby vybrala ty nejkrásnější obrázky pro náš nový kalendář UW FOTO 2021.

Mohu prozradit, že obrázky jsou již vybrány. Pan doktor Petrusek zkoumá zobrazené živočichy, aby jim přiřknul jména latinská ale i česká. Autoři loví v paměti lokality, kde své fotografické úlovky pořídili a Jakub ladí kalendária. No prostě všechno je v běhu a po mnoha letech zkušeností, vše běží jako po drátku. K titulní stránce vám ukážu ještě tu lednovou, ale to je vše. Je potřeba zachovat tajemno a zbytek si nechat jako překvapení. Výběr obrázků nám dal letos opravdu zabrat. Autorům se docela dařilo a obrázků k výběru dodali přehršel. Mohu tedy odpovědně říci, máte se skutečně na co těšit.

Ti z vás, kteří máte možnost ve svých firmách či zaměstnáních zapůsobit na marketingová oddělení, zvažte tuto fotmu propagace vaší společnosti. Ještě je čas tak týden, možná čtrnáct dnů, než kalendáře půjdou do tisku a my budeme muset upřesnit jejich počet. Vytištění loga vaší firmy na podkladový list je samozřejmostí. Cenovou politiku má nastarosti Mirek, takže případné dotazy směřujte prosím na něj. Nejlépe e-mailem: mirek@netrefa.com     

Za redakci vás zdraví Jindřich

Pro připomenutí, přikládám kalendáře z roku 2019 a 2020

Žádné komentáře

Přihlásit se a odeslat komentář